Условия за ползване

Общи условия за ползване на електронен магазин www.siolina.com


С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на www.siolina.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от "Гесима-79“ ЕООД, описани на тази страница.

1. Задължения и допълнителни плащания.
1.1. При покупка на продукти от "Гесима-79“ ЕООД, показани на www.siolina.com, се задължавате да изплатите на "Гесима-79“ ЕООД стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес.
1.2. При заплащане чрез наложен платеж на куриер, предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка или микросметка се задължавате да заплатите всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти.
1.3. Цените на www.siolina.com са обявени в български лева и с включен ДДС. Ако плащате чрез конвертиране от друга валута чрез услуги като PayPal, E-Pay или кредитна карта, всички разходи или загуби, свързани с конвертирането от български лев към валутата, в която плащате, са за Ваша сметка.


2. Условия за получаване на продукти
2.1. Всички продукти, показани на сайта www.siolina.com, може да получите на посочения от Вас адрес.
2.2. "Гесима-79“ ЕООД не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.
2.3. Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получаване, както и телефон / e-mail за връзка с Вас.


3. Условия за работа със сайта
3.1. За да поръчвате стоки и продукти от сайта www.siolina.com е нужно да предоставите валиден e-mail адрес и телефон за контакти, както и трите си имена и ЕГН за издаване на фактура на физическо лице или информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.
3.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът на www.siolina.com може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им, ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на Р България.
3.3. Екипът на www.siolina.com прави всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки от www.siolina.com.
3.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията Ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез телефонно обаждане на +359 886 88 99 90.


4. Рекламации и възстановяване на заплатена сума
4.1. Рекламации се приемат не по-късно от 30 календарни дни от покупката, като възстановяне на сумата ще бъде извършено по банков път по предоставена от клиента банкова сметка.


4.2. Рекламация се приема при напълно запечатан продукт и без нарушения по търговския вид на стоката, също така и при изтекъл срок на годност на продукта. След отваряне на продуктите рекламацията няма да бъде удоволетворена.


4.3. Рекламация има право да заведе само и единствено подателя (клиента) по дадена поръчка, рекламации от трети лица няма да бъдат вземани под внимание.


5. Материали на сайта
5.1. Всички фотографии и други материали на сайта www.siolina.com са обект на авторски права според Закона за авторско право на Р България и принадлежат на "Гесима-79“ ЕООД.
5.2. Всички или повечето материали на страниците на www.siolina.com са публично достъпни и могат да се разпространяват и копират свободно при условие, че бъде публикувана връзка към оригиналния материал без тагове като noindex/nofollow.
5.3. Снимките на продукти, публикувани в магазина на www.siolina.com са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.


6. Изменения на условията
Изменението или замяната на тези условия от страна на "Гесима-79“ ЕООД има сила за страните по договор за продажба, сключен преди изменението или замяната на общите правила и условия, ако задълженията на някоя от страните не са изпълнени изцяло към момента на изменението или замяната на общите условия, ако купувачът не е заявил писмено в срок от пет дни от получаването на известие на продавача за изменението или замяната на общите условия, че отхвърля изменението или замяната им.